doku-musikvideo

Dokumentarfilm & Musikvideoer

Nyeste videoer


Obs! Se flere videoer i arkivet

Dokumentarfilm

First You Close Your Eyes

First You Close Your EyesMusikdokumentar om sangerinden Esther Marias albumoptagelser med produceren Kramer i New York.
Sound Of Perpetual Astonishment & The Quest Records, 2012.
30 minutter.
Se hele filmen på dens website
(plus trailer, fotos og information).
Bog bag filmen og rejseberetning fra USA og Canada på Issuu.com.

Working Lab Greenland

Working Lab GreenlandDokumentarfilm om det socialpædagogiske teaterprojekt som Pædagoguddannelsen Peter Sabroe lavede på Grønland.
VIA University College, 2012.
32 minutter.
Projektets hjemmeside.
Se hele filmen.
Se dansk konceptpræsentation (13 min).
Se engelsk konceptpræsentation (8 min).

Musikvideoer

Sister Chain & Brother John – The Gambler (Weimar Version)

Sister Chain & Brother John - The Gambler (Weimar Version)Musikvideo Cabaret style til det storladne nummer fra duoens album “The Androgyne Show” udgivet på Sound Of Perpetual Astonishment. Filmet i kultbiografen Slagtehal 3 i Aarhus. Til samme sang er lavet en alternativ video lavet i Las Vegas. Den blev filmet af dokumentarfilminstruktør Kevin Triplett og redigeret af mig.
Se Weimar Version.
Se Vegas Version.

Sister Chain & Brother John – A Key To The Light In The Dark

Sister Chain & Brother John - A Key The Light In The DarkMusikvideo konstrueret af materiale fra stumfilmen “The Woman In White” fra 1917. Både filmens og sangens tema er sindssygeanstalter. Nummeret er fra albummet “The Androgyne Show” udgivet på Sound Of Perpetual Astonishment.
Se video.

Sister Chain & Brother John – Satan Said

Sister Chain & Brother John - Satan SaidMusikvideo med den berlinske glamrock duo Sister Chain & Brother John sammen med ildakrobaten Lisa Meyer. Nummeret er fra duoens andet album “The Androgyne Show” udgivet på Sound Of Perpetual Astonishment. Filmet i Victoria Park i Berlin, 2012.
Se video.

Marzipan Marzipan & Resident Tourist – John’s Song

Marzipan Marzipan & Resident Tourist - John's SongMusikvideo med den italienske sangerinde fra Berlin, Marzipan Marzipan, filmet midt i Berlin Marathon. Nummeret er oprindeligt skrevet af John Lennon og hedder “Watching The Wheels”.
Se video.

Esther Maria – It’s All Falling Down

Esther Maria - It's All Falling DownMusikvideo der består af en sekvens fra dokumentarfilmen “First You Close Your Eyes”. En lille ændring er foretaget i starten for at skabe en bedre intro, så de fire minutter kan stå alene.
Se video.