first-you-close-your-eyes-esther-kramer-1200px

Se hele Esther Maria dokumentar

VIDEO: 1. december 2013 slap jeg min dokumentar “First You Close Your Eyes” løs på nettet. Nu kan alle se filmen gratis på filmens hjemmeside og på YouTube. Filmen handler om sangerinden Esther Marias arbejdet med albummet “The Abyss” sammen med produceren Kramer i New York.

Alt materiale (videoer, blogs, fotos, info osv.) er samlet på
www.larsdideriksen.com/firstyoucloseyoureyes

Filmen kan visse steder være lidt mørk, da der ikke var så godt lys i studiet. Men hvis videoen afspilles i HD-kvalitet, så hjælper det meget. Bemærk at der også kan vælges både danske og engelske undertekster.

Jeg har også skrevet lidt om filmen på min anden blog It Looks Like Sound To Me.

God fornøjelse!

Jeg har også samlet en række “outtakes”: