scbj-keylight-video-1176px

A Key To The Light In The Dark musikvideo

MUSIK VIDEO: For nylig lavede jeg en musikvideo til Sister Chain & Brother Johns nummer “A Key To The Light In The Dark” fra albummet “The Androgyne Show”. Det er den første video med dem, hvor de ikke selv er med.
Den består udelukkende af materiale fra stumfilmen “The Woman In White” fra 1917 (der i dag er ‘public domain’). Jeg søgte i online arkiver efter film fra sindssygeanstalter, fordi sangen leger med tanken om at tjekke ind sådan et sted og lade andre tage sig af tingene. Der var flere steder, hvor billederne passede ret godt. Vores hjerner er jo så fint indrettet, at den selv forsøger at skabe forbindelser og søge mening.
Jeg havde allerede en idé, der var ret tæt på det endelig resultat inden jeg fandt selve filmen. Det er selvfølgelig en lidt “billig løsning”, men det var en sjovt eksperiment. Og ja, det er ikke den vildeste video, men en fin lille én. Og i hvert fald én der kan fylde hullet ud indtil den store video til “The Gambler” er færdig. Men indtil da kan I se den her. I øvrigt en fantastisk sang.